Skuba Hungária Kft. - 2330 Dunaharaszti, Bánki Donát u. 6.

(24) 526 170 info@skuba.hu

Anyacég

KÖZÉP EURÓPA EGYIK LEGNAGYOBBJA

A vállalat, amit ma SKUBA néven ismerünk, 1974 ben kezdte meg működését egy litván családi vállalkozás keretein belül, mint szállítmányozó. Az 1992-es átszervezést követően pedig fő tevékenységi köre teherautó, busz és pótkocsi alkatrészek nagy- és kiskereskedelme lett. Ma a cégcsoport a Kelet-Közép-Európai térség, valamint a FÁK országok egyik vezető vállalata. Székhelye Vilniusban található Leányvállalatai – többek között Litvániában, Lettországban, Észtországban, Finnországban, Oroszországban, Ukrajnában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Romániában, Horvátországban, Szlovéniában, Bulgáriában, Görögországban – több, mint 100 városban képviseltetik magukat, több mint 1100 alkalmazottal.

Észtországban, Lettországban és Oroszországban Iveco és független szervizhálózat üzemel.

Cégcsoportunk egyik részlege a “BESTTRUCKS” használt tehergépjárművek értékesítésére specializálódott. Különösen 2001 és 2012 között gyártott RENAULT, VOLVO, DAF, SCANIA, IVECO, MAN vontatók és KRONE, SCHMITZ félpótkocsik kereskedelmével foglalkozik a már említett országokban, több, mint 100 telephelyen.

http://www.bt.lt/vilkikai

A SKUBA 2015-ben vált az IVECO tehergépjárművek hivatalos partnerévé Litvániában, Lettországban és Észtországban.

A SKUBA CSOPORT működési elvei – széles választék, kedvező áron, jó minőségben! Az állandó beszállítók a legismertebb járműipari óriáscégek közül kerülnek ki, felölelik a prémiumbeszállítók csoportját éppúgy, mint a közép- vagy alacsonyabb minőségű termékek gyártóit.